Pókemberes Royal Oak: sok pénz, mérsékelt felelősség

Pókemberes Royal Oak: sok pénz, mérsékelt felelősség
Forrás: Audemars Piguet

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Promóció

Elegancia és tartósság: a sokoldalú férfi kabátok a tavaszi szezonban

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem véletlen, hogy az Audemars Piguet méregdrága óráján nem tudósok vagy antik költők vannak, hanem egy képregényfigura.

Az Audemars Piguet lényegében egyetlen modell, a Royal Oak különböző változataiból él, melyekre éves várólisták vannak. A Marvellel együttműködve készített Black Panther Royal Oak is sikeres, így folytatják az együttműködést, és a nagyon gazdag képregényrajongók kedvéért elkészítették a Pókemberes változatot, a Royal Oak Concept Tourbillon Spider-Mant.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!
Kép
forrás: Audemars Piguet

A 2021-ben indított AP-Marvel partnerség jól mutatja, hogy az ilyen nem szokványos együttműködések is sikeresek lehetnek, nem kell mindig a magas kultúrában és a csúcsmárkák között kotorászni - gondoljunk csak a svájci óragyártók autós együttműködéseire, amelyeket a Bentley-vel, a Ferrarival, a Porschéval és a Bugattival kötöttek, nem pedig a Daciával. Szóval a popkultúrára harapnak a népek - az Audemars Piguet pedig amúgy is első sorban az újgazdagokra utazik, akik jobban ismerik a Marvel univerzumot, mint mondjuk az antik költészetet.

A pókemberes Royal Oakból mindössze 25 darab készül, a tok titán és fekete kerámia kombinációja, a szerkezet pedig az AP 2974-es werkje, melyet sikerült annyira lecsontvázasítani, hogy a hidak a Pókember hálóját idézzék, és jól látható legyen a hat óra felett található tourbillon. Magát a mesefigurát fehéraranyból készítették el, a ruhája texturáját pedig lézergravírozással alakították ki. A finiselése viszont már kézzel készült, ahogyan a festés is.

Az óra számlapján felváltva vannak órajelölők és arab számok, melyek fehér festése sötétben kéken világít - és ugyanilyen lume-mal látták el a Pókember szemeit is. Az óra integrált szíja cserélhető, alapból adják hozzá a szürke-fekete gumiszíjat és a piros-kék bőrt is.

A 25 darabos, azaz erősen limitált szériás Pókember kiadás mellett bemutattak egy egyedi darabot is, a Fekete Pókembert, amelynek mind a gumi, mind a bőrszíja fekete. Ezt árverésen 6,2 millió dollárért adták el, az összeget pedig egy hátrányos helyzetű fiatalokat segítő szervezetnek adták.

Kép
forrás: Audemars Piguet

Videók

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Promóció

Elegancia és tartósság: a sokoldalú férfi kabátok a tavaszi szezonban

Kép
Jármű

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Szórakozás

Nem bűnbak: milyen szezont fut Szoboszlai Liverpoolban?

A magyar válogatott csapatkapitánya hihetetlenül erősen kezdett új csapatában, de az utóbbi időben többször is céltáblává vált.

Kép
Szórakozás

38 év után dőlt meg a diszkoszvetés világrekordja

Az eddigi csúcs 1986 óta volt érinthetetlen, most nem is akárki múlta felül: Mykolas Aleknának édesapja is ebben a sportágban remekelt.

Kép
Életmód

Drogkeresőként megbukott – kiváló mentőkutya lett

Roger, a nyolcéves labrador legutóbb a tajvani földrengés túlélőinek felkutatásán dolgozott.

Kép
Életmód

90 kilót dobott le John Goodman – ez a titka

A színész elhatározta, hogy minőségibb életet akar élni, és kitartóan halad is ezen az úton.

Kép
Szórakozás

„Csak a nézettség kedvéért nem tudok leülni senkivel beszélgetni” – Interjú az Adom a napom műsorvezetőjével, Geszti Péterrel

Április 15-én visszatért a képernyőkre a VIASAT3 közkedvelt reality talkshow-ja, az Adom a napom, melyben hazai hírességek mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. Az új részek kapcsán Geszti Péter műsorvezetőt kérdeztük.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!