Egy év szabadságot vesz ki Tom Holland

Középen Tom Holland, jobbján Amanda Seyfried, balján Emmy Rossum
Forrás: Nina Westervelt / Variety / Getty Images

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A fiatal színész úgy érzi, túlhajtotta magát az elmúlt időszakban, A zsúfolt szoba című thrillersorozat pedig lelkileg is nagyon megviselte.

Tom Hollandet az utóbbi években leggyakrabban a Marvel-moziverzum Pókemberének szerepében láthattuk, tavaly Mark Wahlberg oldalán az Uncharted című, videójátékon alapuló kalandfilmben is főszerepet játszott, legújabb munkája viszont azt mutatja, hogy sokkal drámaibb alakításokra is képes. Éppen mától látható ugyanis az Apple TV+ kínálatában A zsúfolt szoba (The Crowded Room) első három epizódja. A továbbiak heti rendszerességgel érkeznek július 28-ig.

A pszichotriller elkészítése viszont annyira megviselte Hollandet, hogy bejelentette: egy év pihenőt tart, addig nem vállal újabb munkákat. A széria Daniel Keyes 1981-ben megjelent, igaz történeten alapuló regényét, a Szép álmokat, Billy!-t (The Minds of Billy Milligan) dolgozza fel. Központba kerülnek benne a mentális betegségek. A főszereplőt, Danny Sullivant (őt alakítja Holland) letartóztatják egy bűncselekmény miatt, a történet során az ő életét ismerhetjük meg: az első olyan emberét, akit disszociatív személyiségzavarra hivatkozva mentettek fel.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Tom Holland nemcsak színészként, hanem producerként is jegyzi a sorozatot, amelynek elkészítése az elmondása szerint nagyon kemény meló volt. A szereppel való azonosulás igazán próbára tette, úgy érzi, meg is törte, bár az elején még kifejezetten élvezte a munkát. Egy ponton úgy érezte, annyira megviseli lelkileg a forgatás, hogy le kellett lépnie, egy hetet töltött Mexikóban, hogy a tengerparton kikapcsolódjon, és semmi mással ne kelljen foglalkoznia. A munkálatok befejeztével pedig úgy döntött, egy év szabadságot vesz ki, hogy kiheverje a megpróbáltatásokat. Ezt az időszakot részben családjával tölti, részben utazgat, golfozik – egyszóval pihen.

A zsúfolt szoba tíz epizódja közül néhányat a magyar Mundruczó Kornél rendezett, például rögtön az első kettőt is. Holland mellett fontos szerepet kapott benne Amanda Seyfried, ő Rya Goodwin nyomozót formálja meg, kettejük beszélgetéseiből rajzolódik ki a főszereplő életútja.

Galériánkban pedig megnézheted az évek során hogyan változott Tom Holland párjának, Zendayának az öltözködése!

Galéria / 17 kép

Sztárok stílusevolúciója: Zendaya

Megnézem a galériát

Videók

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Kép
Szórakozás

Film vs. valóság: a Kapj el, ha tudsz igaz története

A Frank Abignale életrajzi könyvét feldolgozó film egy magával ragadó, sodró lendületű alkotás, nagyszerű alakításokkal, azonban a valóságban a történet korántsem volt olyan színes és izgalmas, mint ahogy a vásznon bemutatták.

Kép
Életmód

Ezt jelzi, ha reggelente áll az árbóc

Nincs férfi, aki ne tapasztalná rendszeresen, de van-e köze az álmainkhoz?

Kép
Szórakozás

A 10 leggyakoribb hiba, amit grillezésnél elkövethetsz

Itt a tavasz, ezzel elérkezett a kerti grillpartik időszaka, úgyhogy érdemes figyelni, mert a legapróbb hiba is tönkreteheti a legfinomabb ételeket.

Kép
Tech

Autó helyett most okostelefont mutatott a Polestar

Következő elektromos autójuk csak jövőre jön, de addig is itt egy mobil.

Kép
Otthon

Hogyan fessünk térkövet?

Idővel minden térkő veszít a szépségéből, megkopik, elkoszolódik. Ha nem szeretnénk a költséges burkolatcsere mellett dönteni, mégis megújítanánk, felfrissítenénk a burkolatot, azt festéssel is megtehetjük. Cikkünkben utánajártunk, hogyan érdemes hozzáfognunk ehhez a munkálathoz.

Kép
Szórakozás

David Beckham beperelte Mark Wahlberg cégét

Az egykori futballsztár azt mondja, a színész érdekeltségébe számító vállalat tartozik neki, nem is kevéssel.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!